MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs Bībera draudzene

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju, kas šogad norisināsies Belfāstā, vadīs amerikāņu tīņu aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa (tīņu elka Džastina Bībera draudzene), vēsta interneta vietne «Billboard.com».

Jau ziņots, ka ceremonija, kas šogad norisināsies jau 18.reizi, notiks novembra sākumā arēnā «Odyssey», un MTV sola vēl nepieredzētus priekšnesumus un uzstāšanās.

Organizatori paziņojuši, ka pasākumu vadīs 19 gadus vecā Gomesa, kura pārraudzīs visu uz skatuves notiekošo, vakara gaitā skatītāju priekšā parādoties daudzos dažādos tērpos un dekorācijās. Gomesa arī sazināsies ar sociālo tīklu lietotājiem un viņas komentāri būs lasāmi «mtvema.com».

«Esmu tik satraukta, ka vadīšu 2011.gada MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremoniju, - tas ir sapņa piepildījums!» paziņoja Gomesa. «Tas ir milzīgs notikums, kurā vienmēr tiek atzītas lielākās zvaigznes mūzikā no visas pasaules, tāpēc tas ir patiess gods būt šī gada šova vadītājai,» viņa piebilda.

MTV Eiropas mūzikas balvu kandidātu vidū šogad dominē amerikāņu popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, kura nominēta sešām balvām, tostarp kā labākā popmūzikas zvaigzne un labākā izpildītāja sieviete. Četrām balvām nominēta Keitija Perija un Bruno Marss, bet Lielbritānijas sensācija Adele nominēta kategorijās «Labākā sieviešu izpildītāja», «Labākā dziesma» un «Labākais video». Balvām nominēti arī «Foo Fighters», «Snoop Dogg», «My Chemical Romance», Dženifera Lopesa, Bejonsa, Jay-Z un Kanje Vests, Eminems, «Kings of Leon"' un «Red Hot Chili Peppers», kā arī citi pasaulē atzīti mākslinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu