Ģirts Ķesteris un «Dzelzs vilks» būs redzami izrādē «Man arī būtu bail»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rudens sezonā «Artelis gandrīz teātris» aicina uz rokpoēmas «Man arī būtu bail» izrādēm 3.oktobrī un 7.novembrī. Galvenajās lomās - aktieris Ģirts Ķesteris, grupa «Dzelzs vilks» un Dejotāja.  

Rokpoēma «Man arī būtu bail» tapusi pēc pazīstamā amerikāņu dzejnieka Čārlza Bukovska darbu motīviem un pirmizrādi piedzīvoja uz Dailes teātra skatuves. Aizvadītajā gadā izrādes atjaunojums tika izraudzīts par vienu no Dailes teātra 90 jubilejas izrādēm. Jau trešo sezonu «Man arī būtu bail» veiksmīgi turpina dzīvot uz «Arteļa» skatuves. 


Amerikāņu rakstnieka, Pulicera prēmijas laureāta Čārlza Bukovska stāsti valdzina ar savu neparasto vienkāršību un atklātību, kas dažkārt robežojas ar rupjību. Dramaturga Aleksandra Obrazcova izveidotā luga, pirmkārt, ir Bukovska saruna ar skatītāju kā senu draugu, kam var izstāstīt visu un uzticēties. Galvenais varonis ir Dzejnieks, kas nāk no rakstnieka Čārlza Bukovska radītās pasaules - viņa lomā iejuties aktieris Ģirts Ķesteris. 

«Šis ir krīzes laika randiņš ar cilvēku, kuram nav kredītu, māju, bet ir pilna pakaļa ar vēlmi patērēt rumu un meitenes. Viņš ir spējīgs mīlēt visu pasauli, bet politiskais korektums visapkārt ir sācis žņaugt, un tas jau ir pussolis līdz pašnāvībai,» tā par izrādi teic Ģirts Ķesteris. 

Izrādē piedalās dejotāja Eva Kronberga un grupas «Dzelzs vilks» mūziķi. Skaņu celiņā dzirdamas pazīstamās dziesmas no «Dzelzs vilka» albuma «Ļauj man tevi», kas ticis nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai. 

  • Biļetes uz izrādēm iepriekšpārdošanā iegādājamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā - «bilesuparadize.lv». Ieejas maksa: Ls 5-7.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu