Augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus aicina pieteikties «Iesējamai misijai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākas pieteikšanās Iespējamai misijai, kuras ietvaros aicinām zinošus, aktīvus un mērķtiecīgus pēdējā kursa studentus, augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus iegūt neaizvietojamu pieredzi un paveikt ko nozīmīgu, strādājot par skolotāju kādā no Latvijas skolām. Pieteikšanās Iespējamai misijai sākas no 10. oktobra. Programmas pārstāvji uzsver, ka programmā tiks uzņemts ierobežots dalībnieku skaits, portālu «Apollo» informēja Gundega Grīnberga, «Iespējamā misija» Komunikāciju speciāliste.

Iespēja paveikt ko nozīmīgu un pilnveidot sevi

Nāc laukā, lai paveiktu ko nozīmīgu - ar šādu uzsaukumu aicinām augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus izmantot savas zināšanas un spējas, kļūt par mūsdienīgu skolotāju un iedvesmot mācīties citus.

«Strādājot skolā esmu ieguvusi fantastisku gan darba, gan personiskās izaugsmes pieredzi. Darbs skolā no vienas puses ir grūts un atbildīgs, jo tajā jāiegulda ļoti daudz sava laika un tas liek nemitīgi domāt par to, kā skolēniem likt mācīties ar prieku un iegūt no stundas pēc iespējas vairāk. No otras puses šis ir darbs, kas dod gandarījumu, kuru grūti atrast citur. Kaut mazākais skolēna panākums ir arī mana darba rezultāts,» par savu pieredzi skolā stāsta Liene Jurgelāne, Iespējamās misijas absolvente.

Piedaloties Iespējamā misijā, dalībnieki divus gadus strādā par pilna laika skolotājiem un pasniedz mācību priekšmetu savā specialitātē skolās visā Latvijā. Līdztekus darbam skolā dalībnieki piedalās Līderības attīstības programmā - intensīvās un uz pieredzi balstītās bezmaksas mācībās, kur apgūst mācīšanas un vadības prasmes un saņem pieredzējušu mentoru atbalstu. Papildus skolotāja algai programma nodrošina ikmēneša stipendiju.

Pieteikšanās dalībai programmā

www.iespejamamisija.lv



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu