Igo atgriežas ar «zelta fondu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15.oktobrī plkst. 19:00, ar skatītājiem pierastām un iemīļotām dziesmām Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar autorkoncertu atgriežas leģendārais liepājnieks, spēcīgā vokāla īpašnieks, starptautisku konkursu laureāts mūziķis IGO. 

Koncertā būs iespēja dziedāt līdzi visiem labi zināmajām IGO «zelta fonda» dziesmām. Īpašie viesi Aisha, Jānis Strazds un Liepājas bērnu vokālā studija «Tev un man».

IGO šajā rudens koncertu sērijā, kas savu ceļu uzsāks tieši dzimtajā Liepājā, sniegs saviem klausītājiem iespēju dziedāt līdzi tādiem hītiem, kā «Bet dzīvē viss ir savādāk», «Tev tuvumā», «Vēstule», «Naktsvārdi», «Vienīgai», «Ēnas tvērējs», «Lietus» un vēl daudzām citām tautā iemīļotām dziesmām. Koncertā tiks prezentētas arī tādas dziesmas, kas izvilktas no sen aizmirstām nošu mapēm un piezīmju grāmatiņām.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» («bilesuparadize.lv») kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu