Vasiļjevs neizslēdz iespēju atgriezties Latvijas izlasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valstsvienības kapteinis Herberts Vasiļjevs, kurš šovasar pieņēma Vācijas pilsonību, neizslēdz iespēju, ka varētu atgriezties Latvijas izlasē, ja tas būs iespējams juridiski, vēsta laikraksts «Diena».

«Cik man zināms, [Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs] Māris Baldonieks cenšas noskaidrot visas juridiskās nianses. Vācijas izlasē es tik un tā nespēlēšu,» intervijā pastāstīja Vasiļjevs. «No Vācijas puses nekādiem sarežģījumiem nevajadzētu būt. Svarīgi būs, kā es pats pavasarī jutīšos

Šopavasar pēc pasaules čempionāta Vasiļjevs atzina, ka labprāt beigtu karjeru valstsvienībā, bet drīz pēc tam izskanēja informācija, ka viņš pieņēmis Vācijas pasi, lai vietējā čempionātā vairs neskaitītos leģionārs.

Vasiļjevs Vācijas čempionātā spēlē kopš 2004. gada, bet pēdējās septiņas sezonas viņš pārstāv Krēfeldes «Pinguine» komandu, turklāt ilgstoši ir tās kapteinis. Šosezon gan Vasiļjevs vēl nav piedalījies nevienā oficiālajā spēlē, jo vienā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm guva smagu pleca traumu.

«Mani no sāna iegrūda apmalē. Rentgena uzņēmumā atklājās, ka sarautas pleca trīs augšējās saites. Nākamajā dienā jau gūlos uz operācijas galda,» atcerējās hokejists. «Būs nepieciešama vēl viena operācija. Lai labāk saaugtu saites, plecā ir atstāts metāla stienis. Pēc pāris nedēļām stieni izņems, un pēc tam vēl trīs vai četras nedēļas nevarēšu spēlēt

Vasiļjevs prognozē, ka laukumā varētu atgriezties decembra vidū.

Vācijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd «Pinguine» ar 20 punktiem 16 spēlēs ieņem tikai 12. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu