Dobelis par Jaundžeikara lietu: jūtos stulbi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc bijušā iekšlietu ministra un Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja Dzintara Jaundžeikara aizturēšanas viņa bijušie kolēģi Saeimā pauž dažādus viedokļus. 9.Saeimā Nacionālās drošības komisijā bija arī Juris Dobelis, kurš situāciju komentē lakoniski: «Jūtos stulbi!»

Kā vēsta laikraksts «Neatkarīgā», Dobelis skaidrojis - sarunas komisijā bijušas ļoti profesionālas, un ārpus tām politiķi valsts drošības jautājumus nav apsprieduši.

«Laikam jau iedzimtās piesardzības dēļ nerunājām ārpus sēdēm, tāpēc neatceros gadījumus, kad man Jaundžeikara rīcība šķistu aizdomīga vai nepieņemama,» sacīja Dobelis.

Bijušie Jaundžeikara kolēģi no Nacionālās drošības komisijas pagaidām no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) nav saņēmuši oficiālus lūgumus liecināt par viņa darbību.

Jaundžeikars tika aizturēts trešdien, un atbilstoši likumam viņu apcietinājumā var turēt 48 stundas. Tomēr ceturtdien Rīgas Centra rajona tiesa no KNAB saņēma iesniegumu par drošības līdzekļa piemērošanu Jaundžeikaram un viņš tika apcietināts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu