MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā triumfē <i>Lady Gaga</i>

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters
MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā Ziemeļīrijas galvaspilsētā Belfāstā svētdien triumfēja Lady Gaga, kas mājās devās ar četrām balvām. Kā allaž, tērpusies ekstravagantā tērpā, amerikāņu popzvaigzne tika apbalvota kā labākā izpildītāja sieviete, par labāko dziesmu un par labāko videoklipu, kā arī jaundibināto balvu par lielāko fanu loku.  

Kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers apbalvots ar divām trofejām - kā labākais izpildītājs vīrietis un kā labākā popzvaigzne. Pateicības runā 17 gadus vecais dziedātājs pateicās faniem un ģimenei par atbalstu, vienlaikus piebilstot, ka par viņu medijos klīstošās baumas ir muļķības. Pagājušajā nedēļā «Bībera pasauli» šokēja kādas dziedātāja fanes paziņojums, ka viņas jaundzimušā mazuļa tēvs ir Džastins Bībers.  

Par labāko koncertu zvaigzni ceremonijā atzīta amerikāņu dziedātāja Ketija Perija, kas pauda prieku par fanu novērtējumu. «Es šajā arēnā uzstājos tikai pirms desmit dienām. Šī ir mana mīļākā balva, jo mani fani man tik daudz nozīmē,» sacīja Perija.  

Vācu dziedātāja Lēna sīvā konkurencē pārspēja Adeli un saņēma balvu kā labākais Eiropas mūziķis, savukārt par pasaulē labāko dziedātāju atzīta Dienvidkorejas grupa «Big Bang».  

Ceremonijā tika godināti arī britu roka leģendas «The Queen», kas saņēma Globālo ikonu balvu.

Reperis Eminem tika atzīts par labāko hiphopa mākslinieku, kaut arī personīgi neieradās pēc balvas.  

Ceremoniju Belfāstas arēnā «Odyssey» vadīja amerikāņu tīņu zvaigzne - aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa un aktieris Deivids Haselhofs. 

Pikantu nokrāsu balvu pasniegšanas ceremonijai piešķīra kāds strīkeris, kas kails izskrēja uz skatuves, kad seriāla «Heroes» («Izredzētie. Pasauli glābjot») aktrise Heidena Panetjēra paziņoja balvas ieguvēju kategorijā «Labākā dziesma». Incidents izraisīja sakāpinātu interesi gan ceremonijas vērotāju vidū arēnā «Odyssey», gan tviterī, kur daudzi izvirzīja hipotēzi, ka kailā vīrieša parādīšanās bija pasākuma producentu mēģinājums palielināt publicitāti un televīzijas pārraides reitingu.

MTV Eiropas mūzikas balvu ieguvēju saraksts:

Labākā dziesma: Lady Gaga - «Born This Way»,

Labākais video: Lady Gaga - «Born This Way»,

Labākā izpildītāja: Lady Gaga,

Labākais izpildītājs: Džastins Bībers,

Labākais jaunais mākslinieks vai grupa: Bruno Marss,

Labākais popmūzikas izpildītājs: Džastins Bībers,

Labākais rokmūzikas izpildītājs vai grupa: «Linkin Park»,

Labākais alternatīvā grupa: «30 Seconds to Mars»,

Labākais hiphopa izpildītājs: Eminem,

Labākā koncertu zvaigzne: Keitija Perija,

Lielākais izrāviens: Bruno Marss,

Lielākais fanu loks: Lady Gaga,

Labākais starptautiskais izpildītājs vai grupa: «30 Seconds to Mars»,

Globālā ikona: «Queen». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu