Šūmahers tuvu līguma pagarināšanai ar «Mercedes GP»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions vācietis Mihaels Šūmahers varētu pagarināt līgumu ar «Mercedes GP» komandu vēl uz vienu sezonu, vēsta vācu izdevums «Sport Bild».

Pašreizējā 42 gadus vecā Šūmahera vienošanās ar «Mercedes GP» beigsies 2012. gadā.

«Sport Bild» apgalvo, ka principiāla vienošanās starp Šūmaheru un «Mercedes GP» komandu par līguma pagarināšanu vēl uz vienu gadu tika panākta jau šīs sezonas 14. posma - Singapūras «Grand Prix» - laikā septembra nogalē. Tomēr sīkākas līguma detaļas abas puses vēl nav izrunājušas.

«Esmu pierādījis, ka varu braukt ātrāk par savu komandas biedru Niko Rosbergu,» atzina Šūmahers. «Nākamajā gadā mums jāieliek tādi pamati, kas ļaus mums cīnīties par titulu 2013. gadā.»

Tikmēr «Mercedes GP» komandas direktors Ross Brons atzinis, ka Šūmahers nav zaudējis ķērienu un joprojām ir ļoti svarīgs komandai.

F-1 čempionāta kopvērtējumā divus posmus pirms sezonas beigām Šūmahers ar 70 punktiem ieņem astoto vietu, bet «Mercedes GP» komanda ar 145 punktiem šobrīd ir ceturtajā pozīcijā Konstruktoru kausa kopvērtējumā.

Kā ziņots, pēdējo no saviem septiņiem pasaules čempiona tituliem Šūmahers izcīnīja 2004. gadā, bet 2006.g adā viņš beidza karjeru. Tomēr 2010. gadā vācietis «Mercedes GP» komandas sastāvā atgriezās sacensībās, noslēdzot trīs gadu līgumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu