Dombrovskim vēl nav apnicis būt par premjeru

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Premjeram Valdim Dombrovskim («Vienotība»), kuram parlaments oktobra beigās uzticēja vadīt trešo valdību pēc kārtas, vēl nav apnicis pildīt valdības vadītāja pienākumus, jo darāmā vēl ir daudz.

«Es esmu trešo reizi premjers, bet es vēl neesmu pat trīs gadus nostrādājis šajā amatā,» intervijā aģentūrai BNS sacīja Dombrovskis.

Viņš norādīja, ka citās valstīs ar stabilāku politisko sistēmu parasti premjers arī var nostrādāt pilnu parlamenta termiņu un pēc tam arī, iespējams, otru termiņu.

«No šā viedokļa nepilni trīs gadi nebūt nav tik ilgs laiks premjera amatā. Darāmā vēl ir daudz.. Apnicis nav,» atzina Dombrovskis.

Viņam arī pašreiz nav sīku plānu, ko darīt pēc tam, kad viņš beigs pildīt premjera pienākumus, jo premjera darbs ir pietiekami neprognozējams.

«Var gadīties, ka koalīcija nostrādā trīs gadus, var gadīties, ka ir kādas problēmas un valdība krīt daudz ātrāk, līdz ar to.. nav lietderīgi kādus plānus veidot,» pastāstīja Dombrovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu