Jēkabsone-Žogota gūst sešus punktus, UGMK pārliecinoša uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota šodien guva sešus punktus Krievijas čempionāta mačā, palīdzot Jekaterinburgas UGMK komandai ar 80:41 savā laukumā sagraut Vologdas «Čevakata».

Jēkabsone-Žogota spēlēja nepilnas 29 minūtes, kuru laikā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem, bet garām grozam raidīja visus trīs tālmetienus. Vēl latviete atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

Rezultatīvākā UGMK komandā ar 15 punktiem bija Kepija Pondekstere, bet zaudētāju rindās ar 11 punktiem izcēlās Jūlija Kiseļeva.

Šī UGMK komandai bija piektā pārliecinošā uzvara piecās aizvadītajās Krievijas čempionāta spēlēs, kas tai kopvērtējumā šobrīd dod otro vietu. Identiska uzvaru un zaudējumu attiecība ir arī Vidnojes «Sparta&K» komandai, bet līderpozīcijā ar sešiem panākumiem sešos mačos ir Kurskas «Dinamo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu