Ella Amerikā sadraudzējusies ar dīdžeju lesbieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/djellaofficialmusicpage

Elīna Fūrmane jeb Dj Ella (25) oktobra beigās devās pāri okeānam, lai Amerikas Savienotajās valstīs darbotos savā iemīļotajā mūzikas lauciņā. Tas viņai padodas godam - viņa ir uzsākusi sadarbību ar Dj Wong.

Kā vēsta žurnāls «Privātā Dzīve», 25 gadus vecā ķīniete Karmina Vonga ir gana ekscentriska un it sevišķi piesaistījusi vietējās preses uzmanību pateicoties savai netradicionālajai seksuālajai orientācijai.

Ella paspējusi cieši sadraudzēties ar ķīniešu dīdžeju Karminu Vongu, kura vietējās preses uzmanību piesaistījusi ar savu netradicionālo orientāciju.

«Mēs esam tāds ļoti interesants un eksotisks dīdžeju duets - ķīniešu dāma un latviešu dāma,» nesen Ella tā izteicās par Karminu, ar ko jau uzstājusies dažādos klubos Sanfrancisko, Kalifornijā un Losandželosā.

Kopš Dj Wong uz skatuves kāpj kopā ar blondo latviešu skaistuli, tviterī viņa ļoti apjūsmojot abu tandēmu:  «Kopā uz skatuves mēs esam tik seksīgas». Karmina arī pārsteigusi Ellu ar viņai veltītu tekstu latviešu valodā: «Es tikai vēlos, lai pastāstītu pasaulei par mūsu eņģeli, Dieva sūtīts!». Pārsteigtā Ella atbildējusi: «Ha, ha, ha, tu runā latviski! Tas labi! Es iemācīšu tev to darīt vēl labāk!».

Par mājupbraukšanu Elīna vēl nedomā, jo raksta tvīto: «Pašlaik dzīvoju Losandželosā un divus turpmākos mēnešus noteikti palikšu šeit», «Pagaidām šeit iet pārāk karsti, lai dotos mājās».

«facebook.com/djellaofficialmusicpage

Nesen abas dīdžejmeitenes piedalījušās pikantā fotosesijā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu