Čaks Lors: Mēs baidījāmies, ka kokaīns nogalinās Čārliju Šīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Čārlijs Šīns bija tik atkarīgs no kokaīna, ka situāciju komēdijas «Two And A Half Men» («Divarpus vīri») veidotāji baidījās, ka aktieris varētu nomirt vai arī izraisīt kāda cita cilvēka nāvi, intervijā atklāja seriāla producents Čaks Lors.

Šīns tika atlaists no seriāla šā gada martā pēc vairāku nedēļu uzdzīvošanas, kuru laikā aktieris paspēja izdarīt vairākus publiskus paziņojumus, visnotaļ necienīgi izsakoties par seriāla producentiem un jo sevišķi Loru.

Pēc atlaišanas Šīns sarīkoja vēl lielāku ažiotāžu, iesūdzot tiesā seriāla veidotājus, kā arī sarīkojot dzīvo uzstāšanos šovu turneju «Charlie Sheen LIVE: My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option» («Čārlijs Šīns: Mana trakojošā patiesības torpēda/ Sakāve nav variants») pa visu ASV, kurā pauda savu viedokli par notikušo. Pēc Šīna domām, viņa atlaišana bija Lora atriebība.

Tagad intervijā žurnālam «TV Guide Magazine» Lors atklājis savu versiju par notikušo. Pēc viņa vārdiem, viņš un pārējie seriāla veidotāji mēnešiem ilgi centās savaldīt Šīnu, taču bez panākumiem. «Es biju tik nobijies, ka mans draugs varētu nomirt. Kad filmēšana notika piektdienas vakaros, es vienmēr viņam teicu, tiekamies pirmdien. Es ceru. Brīvdienas bija ļaunākās (..), no tām mēs baidījāmies visvairāk.»

«Es negribēju rakstīt [scenāriju] situāciju komēdijai, kamēr nomirst mans draugs. Vai vēl ļaunāk - kāds cits. (..) Mūsu priekšā norisinājās traģēdija. Bija vardarbības un atslēgšanās epizodes. Un kaut kādā līmenī, ja tu skaties uz otru pusi, tu esi atbildīgs,» paziņoja Lors.

Šā gada septembrī Šīns un seriāla veidotāji panāca mierizlīguma, kura nosacījumi netika atklāti, un aktieris izplatīja publisku atvainošanos, sakot, ka pirms un pēc atlaišanas viņš bija nepieskaitāms. «Emmy» balvu pasniegšanas ceremonijā aktieris pat novēlēja seriāla veidotājiem jaunus panākumus. «No sirds dziļumiem vēlu jums visu to pašu labāko nākamajā sezonā,» sacīja Šīns, vēršoties pie seriāla veidotājiem un aktierim. «Mēs pavadījām kopā astoņus brīnišķīgus gadus, un es zinu, ka jūs turpināsiet veidot brīnišķīgu seriālu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu