Britnija Spīrsa esot saderinājusies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa saderinājusies ar savu draugu Džeisonu Traviku, vēsta amerikāņu slavenību dzīvei veltītie preses izdevumi.

Televīzijas raidījuma «Access Hollywood» vadītājs Bilijs Bušs, sazinājās ar Traviku pa telefonu, un Britnijas izredzētais šīs ziņas apstiprināja. «Jā, mēs esam saderinājušies,» Travika telefona īsziņā rakstīto citēja Bušs.

Par saderināšanos ziņo arī žurnāls «Us Weekly», atsaucoties uz anonīmiem avotiem. Pēc preses izdevuma informācijas, Traviks bildināja popmūzikas princesi ceturtdien, savā 40.dzimšanas dienā, uzdāvinot dziedātājai trīs karātu briljanta gredzenu.

Izklaides ziņu vietne TMZ.com vēsta, ka pāris nosvinēja savu saderināšanos piektdien Lasvegasā.

Piektdien Spīrsa pielēja eļļu ugunī, tviterī paziņojot: «Ak, Dievs. Pagājušajā vakarā Džeisons mani pārsteidza ar dāvanu, ko es jau biju gaidījusi. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu jums to parādīt!»

Spīrsas pārstāvis nav atbildējis uz ziņu aģentūras «Reuters» lūgumiem komentēt šo informāciju.

Pāris ir kopā kopš 2010.gada maija, lai gan pret šīm attiecībām iebilda Spīrsas tēvs, kas pilnībā kontrolē meitas darījumus un saglabā lielu kontroli arī pār viņas privāto dzīvi.

Iepriekš viņa bija precējusies ar dejotāju Kevinu Federlainu, ar ko izšķīrās pēc diviem gadiem. Ar Federlainu viņai ir divi bērni.

2004.gadā Spīrsa Lasvegasā spontāni apprecējās ar savu bērnības draugu Džeisonu Aleksandru, taču laulība tika anulēta jau 55 stundas pēc tās noslēgšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu