Ellas klubs «DStyle» savācis rekorddaudz sūdzību par naktsmiera traucēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš.

Klubs «DStyle» Vecrīgā savācis rekordlielu sūdzību skaitu par iedzīvotāju naktsmiera traucēšanu. Šajā klubā saimieko Dj Ella (Elīna Fūrmane) un Santa Kola. Jāatgādina, ka šobrīd Ella uzturas ASV.

Rīgas pašvaldības policija sagatavojusi pārskatu par Rīgas naktsklubiem, kas traucējuši apkārt esošo māju iedzīvotāju naktsmieru. Starp visām izklaides vietām īpaši izcēlies SIA «White-Law» restorāns-naktsklubs «DStyle» Skārņu ielā 9, liecina kārtības sargu apkopotā informācija.
«DStyle» durvis vēra 2010.gada 1.oktobrī, un tā darbības laikā pašvaldības policija saņēmusi 81 izsaukumu, 66 iesniegumus un kopumā noformēti 37 administratīvā pārkāpuma protokoli - no tiem 2010.gadā 12, bet šā gada laikā - 25.

Otrs nemierīgākais naktsklubs Vecrīgā ir SIA «Idejas» dibinātais klubs «Pussy lounge» Mārstaļu ielā 14. Kā liecina policijas apkopotā informācija par kluba darbību, 2009.gadā noformēti divi administratīvā pārkāpuma protokoli, pērn tikai viens, bet šā gada laikā «Pussy Lounge» noformēti 13 administratīvā pārkāpuma protokoli. Uz izklaides vietu policisti izsaukti deviņas reizes, kā arī saņemti 39 iesniegumi no iedzīvotājiem.

Pašvaldības policija bieži viesojusies arī SIA «Auto tur» dibinātajā naktsklubā «Mojo» Pils ielā 7 - kopumā uz šo vietu kārtības sargi izsaukti 54 reizes, un par tā darbību saņemtas 34 iedzīvotāju sūdzības iesniegumu veidā. 2009.gadā par kluba darbību noformēts viens administratīvā pārkāpuma protokols, pērn - seši, bet šogad - astoņi.

Uz SIA «Atraksparbriedi bar» naktsklubu «Greenwood» Krāmu ielā 3 pašvaldības policija šā gada laikā izsaukta 37 reizes, taču noformēts tikai viens administratīvā pārkāpuma protokols salīdzinājumā ar sešiem protokoliem 2010.gada laikā.

29 reizes pašvaldības policija izsaukta uz SIA «Future Invest» piederošo «Galleria Riga», kur noformēti seši administratīvā pārkāpuma protokoli.

Savukārt vismazāk pretenziju saņemtas par naktskluba «Pulkvedim neviens neraksta» darbību Peldu ielā 26/28 - trīs gadu laikā pašvaldības policija uz šo izklaides vietu izsaukta tikai divas reizes, kā arī saņemti divi rakstiski iesniegumi. Par kluba darbību no 2008. līdz 2011.gada nogalei nav noformēts neviens administratīvā pārkāpuma protokols.

Līdzīga statistika ir arī par SIA «Lo-Fi» bāru «I love you» Aldara ielā 9 - vienīgais administratīvā pārkāpuma protokols par tā darbību noformēts 2009.gadā, bet kopumā uz šo vietu policija izsaukta divas reizes, saņemti četri iesniegumi.

Tikai divas reizes kārtības sargi viesojušies arī SIA «DPM Bar» izklaides vietā «De Puta Madre» Mārstaļu ielā 12, līdzās «Pussy Lounge» telpām. Par «De Puta Madre» darbību saņemti arī divi iesniegumi un šogad noformēts viens administratīvā pārkāpuma protokols, liecina Rīgas pašvaldības policijas sagatavotais pārskats.

Informācijas apkopojums veikts pēc Rīgas domes deputāta Elmāra Vēbera (V) lūguma. Domnieks lūdzis arī informēt, kur atrodas klubi, par kuriem saņemtas sūdzības, to skaitu un kādi preventīvie pasākumi veikti pārkāpumu skaita mazināšanai.

Šis jautājums ceturtdien, 22.decembrī, tiks skatīts Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas sēdē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu