Reperis <i>Snoop Dogg</i> arestēts par marihuānas glabāšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu reperis Snoop Dogg pagājušā nedēļas nogalē arestēts uz Meksikas un ASV robežas par marihuānas glabāšanu. Robežsargi atrada nelielu daudzumu marihuānas mūziķa turnejas autobusā.

Kā pavēstīja ASV Muitas un robežsardzes pārvaldes pārstāvis Bils Brukss, veicot ierasto transportlīdzekļa apskati, robežsargi saoda marihuānas smaržu. «Kad mūsu darbinieki veica pamatīgāku pārmeklēšanu, viņi atklāja nelielu daudzumu marihuānas un nodeva viņu (mūziķi) Hadspetas apgabala šerifam,» sacīja Brukss.

Pēc šerifa pārstāvja vārdiem, suns atrada recepšu pudelīti ar divām marihuānas cigaretēm un vēl divus konteinerus ar marihuānu. Viņš piebilda, ka reperis brīvprātīgi atzina, ka marihuāna pieder viņam.

Reperim izvirzīta apsūdzība par nelikumīgu narkotiku un recepšu medikamentu glabāšanu. Pēc apsūdzību izvirzīšanas viņš atbrīvots. Reperim nāksies stāties tiesas priekšā 20.janvārī.

Pēdējo desmit gadu laikā amerikāņu mūziķis, kura īstais vārds ir Kelvins Broduss, vairākas reizes bijis arestēts un notiesāts par dažādu narkotiku un ieroču nelikumīgu glabāšanu.

Repera pārstāvis pagaidām nav sniedzis nekādus komentārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu