Masaļskim uzvara pār konferences līderiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

KHL regulārās sezonas spēlē šodien uzvaru izcīnīja Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra», kas savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Austrumu konferences līderus Čeļabinskas «Traktor» hokejistus.

Latvijas izlases pamatvārtsargs šajā mačā atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem, bet pēcspēles metienu sērijā Masaļskim izdevās neitralizēt divus no trim «Traktor» mēģinājumiem.

Pamatlaikā «Jugra» rindās ar precīziem metieniem izcēlās Igors Jemeļejevs un Igors Skorohodovs, bet «bullīšos» Skorohodovs nodrošināja arī uzvaru. «Traktor» labā vārtus guva nesenā pasaules U-20 čempionāta vērtīgākais spēlētājs Jevgeņijs Kuzņecovs un Staņislavs Čistovs.

«Jugra» komanda ar 64 punktiem 41 spēlēs pakāpās uz 5. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet «Traktor» ar 77 punktiem 38 mačos ir pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu