Vasiļjevam otrie vārti šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Otros vārtus šīs sezonas Vācijas hokeja līgas (DEL) čempionātā svētdien guva pieredzējušais latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda piedzīvoja zaudējumu.

Aizvadītajā spēlē «Pinguine» komanda savā laukumā ar rezultātu 3:4 (0:1, 1:2, 2:1) atzina Ingolštates ERC hokejistu pārākumu, bet Vasiļjevs ar precīzu metienu izcēlās otrās trešdaļas 5. minūtē, tobrīd panākot neizšķirtu 1:1.

Latvijas uzbrucējs veica piecus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -3, kas bija sliktākais visā mačā.

Kā ziņots, kādā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm Vasiļjevs guva smagu pleca traumu un pārcieta divas operācijas. Pēc atgriešanās ierindā viņš laukumā devies 13 spēlēs, tiekot pie diviem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīva lietderības koeficienta -14.

DEL kopvērtējumā «Pinguine» ar 47 punktiem 39 aizvadītajās spēlēs saglabāja 12. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu