Sācies otrais pieteikšanās posms izglītības programmai «Iespējamā misija»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sācies otrais pieteikšanās posms izglītības programmā Iespējamā misija, portālu «Apollo» informēja Gundega Grīnberga, «Iespējamās misijas» komunikāciju vadītāja .

Pieteikties var jebkuru specialitāšu pēdējā kursa studenti, absolventi un jaunie profesionāļi, kuri ir ieguvuši bakalaura grādu vai otrā līmeņa profesionālo izglītību. Priekšroka tiks dota pretendentiem ar līdera dotībām, radošām spējām, motivāciju dalībai programmā un sasniegumiem akadēmiskajā, sabiedriskajā vai profesionālajā darbībā. Lai piedalītos atlasē, līdz 11.martam jāaizpilda pieteikuma anketa programmas mājas lapā - www.iespejamamisija.lv.

Programmas ietvaros dalībnieki divus gadus strādā skolā par pilna laika skolotājiem un pasniedz mācību priekšmetu savā specialitātē. Darbs skolā un līdztekus tam notiekošās mācības Iespējamās misijas Līderības attīstības programmā ļauj attīstīt un apgūt vadīšanas prasmes, uzreiz praksē pielietojot iegūtās zināšanas par mācīšanās procesa, cilvēku un organizācijas vadību.

«Divi galvenie iemesli, kāpēc pieteicos Iespējamai misijai, ir sevis attīstīšana līderībā un cilvēku vadībā un iespēja darīt darbu, kas rada sabiedrībai vērtību ilgtermiņā. Stokholmas Ekonomikas augstskolā iegūtās zināšanas tagad varu papildināt ar vadīšanas prasmēm, ko iegūstu praksē, diendienā strādājot ar skolēniem,» stāsta Rīgas Ekonomikas augstskolas absolvents, programmas dalībnieks Imants Auziņš, kurš māca ekonomiku un matemātiku Baložu vidusskolā.

«Noderīgas ir prezentēšanas un stāstīšanas iemaņas, ko apguvu, strādājot skolā. Tās man šobrīd noder, mācoties doktorantūrā. Lai cik tas smieklīgi neskanētu, es tagad labāk saprotu fiziku, jo, lai varētu paskaidrotam otram, pašam tēma ir ļoti labi jāzina,» pārdomās par ieguvumiem no darba skolā dalās LU Fizikas un matemātikas doktorants, IM absolvents Pāvels Nazarovs, kurš Rīgas Ostvalda vidusskolā strādā par fizikas un matemātikas skolotāju.

Tikšanās ar programmas dalībniekiem Iespējamās misijas Sarunu klubā

Visus interesentu Iespējamās misija aicina uz Sarunu klubu, lai caur dalībnieku stāstiem uzzinātu, kā programma veicinājusi viņu personīgo izaugsmi un ar savu darbu dalībnieki sekmējuši pozitīvas pārmaiņas skolas un skolēnu dzīvē. Iespējamās misijas Sarunu klubi notiks 7.februārī un 5.martā, pl.18.30 ¼ Satori grāmatnīcas telpās, Berga bazārā, Dzirnavu ielā 84 k-2. Aicinām uz Sarunu klubu pieteikties jau iepriekš!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu