Daniels Redklifs spēlēs bītu dzejnieku Alenu Ginsbergu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Poteriādes zvaigzne Daniels Redklifs spēlēs amerikāņu dzejnieku Alenu Ginsbergu filmā par kādu reāli notikušu slepkavību, kurā netiešā veidā bija iesaistīti vairāki bītu paaudzes rakstnieki un dzejnieki, vēsta mūzikas žurnāls «Rolling Stone».

Redklifs ir oficiāli apstiprināts kā viens no filmas «Kill Your Darlings» aktieriem, pavēstīja filmas aktieru atlases direktore Lora Rozentāla.

«Kill Your Darlings» vēsta par Ginsberga, Džeka Keruaka un Viljama Berouza drauga Lūšena Kara 1944.gadā pastrādāto slepkavību.

Sākotnēji bija plānots, ka Ginsbergu spēlēs Džese Aizenbergs, bet Keruaku - Kriss Evanss. Tomēr galu galā Ginsberga lomai tika pieņemts Redklifs, bet Keruaka - Džeks Hjūstons. Karu spēlēs Deins Dehāns, bet Keruaka pirmo sievu Ediju Pārkeri - Elizabete Olsena.

Filmu režisēs Džons Krokids.

«Esmu sajūsmā par scenāriju un šo jauno režisoru,» kādā intervijā atzina Redklifs, vēl pirms viņš tika oficiāli apstiprināts lomai.

Plānots, ka filma uz ekrāniem nonāks nākamajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu