Bezpajumtnieks iesūdz tiesā Eminemu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Kāds bezpajumtnieks apsūdzējis reperi Eminemu «Chrysler» reklāmas idejas nozagšanā un pieprasa deviņus miljonus dolāru (4,6 miljonu latu) lielu kompensāciju, ziņo «AllHipHop.com».

Ņujorkas bezpajumtnieks Stīvens Lī Pīks apgalvo, ka 2010.gada 9.septembrī atradies vienā restorānā ar dziedātāju Kristīnu Agileru un viņas vīru Džordanu Bretmenu. Dziedātāja esot piezvanījusi Eminemam un atdevusi telefonu Pīkam. Viņš apgalvo, ka telefonsarunā esot reperim izklāstījis ideju, kas vēlāk izmantota «Chrysler» reklāmā.

«Es vēlos pietiesāt deviņus miljonus dolāru,» pieteikumā raksta Pīks. «Es izstrādāju visas reklāmas daļas, un tad tā tika man nozagta. Turklāt par izdarīto darbu es nesaņēmu atlīdzību naudas izteiksmē.»

Pieteikumā Pīks nav norādījis konkrētu dzīvesvietu, atzīmējot, ka ir bezpajumtnieks. «AllHipHopMusic.com» centās ar viņu sazināties, izmantojot divus pieteikumā norādītus telefona numurus, taču neveiksmīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu