Daniels Redklifs necieš randiņus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Lai arī «Harija Potera» galvenās lomas atveidotājs Daniels Redklifs šobrīd ir laimīgi iemīlējies, randiņi nekad nav bijusi viņa stiprā puse, aktieris atzīst amerikāņu žurnālam «Parade». 

«Es necietu iešanu uz randiņiem, jo tajā esmu drausmīgs! Kad sāku satikties ar Roziju [Kokeru, Redklifa draudzeni], es nezināju, kā ir pieņemts. Piemēram, kurā randiņā jāmēģina viņu noskūpstīt,» aktieris atklājis žurnālam. 

«Otrā randiņā beigās es izdarīju dīvainu lietu - pieliecos, lai noskūpstītu Roziju, taču pēdējā brīdī nobijos un beigu beigās noskūpstīju viņas kaklu. Tā ir tik savādi intīma vieta, kur kādu noskūpstīt otrajā randiņā. Pēc tam nosūtīju viņai īsziņu: «Piedod, tev droši vien šķiet ļoti dīvaini tas, ko izdarīju.» Par laimi, viņa par to tikai pasmējās un turpināja ar mani tikties,» apkaunojošā brīdī dalās Redklifs.  
 
Viņš tēlo galveno lomu Brodvejas šovā «Kā kļūt veiksmīgam biznesā bez mazākās centības» («How To Succeed in Business Without Really Trying»). Aktiera pirmā filma kopš «Harija Potera» turpinājumiem «Sieviete melnā» («The Woman in Black») nākammēnes parādīsies kinoteātros. 
 
«Esmu samierinājies ar to [ka panākumiem nav ilgs mūžs]. Savā ziņā tas ir liels atvieglojums, ka es vairs nekad nepiedalīšos tik veiksmīgā filmā kā «Harijs Poters». Un arī neviens cits. Vai arī viņiem tas aizņems ļoti ilgu laiku,» teicis aktieris, izrādot pieticību savas jaunās lomas panākumu prognozē.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu