Pecolli savs šovs arī Ukrainā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas iluzionisti Pecolli tikko kā atgriezušies no Ukrainas, kur Kijevā un Doņeckā notika viņu organizētais festivāls «Magicexplosion», kurā viņi paši uzstājās ar savu Gigantisko Ziepju Burbuļu izrādi «Bubble Opera», portālu «Apollo» informēja Ieva Gulbe, Pecolli projektu koordinatore.

Vēsturiski tas bija pirmais tik liela izmēra starptautisks iluzionistu festivāls Ukrainā, kurā piedalījās iluzionisti no 8 valstīm, tai skaitā Amerikas (Lasvegasas). Kijevā festivāls notika lielākajā Ukrainas teātrī PalaceUkraine, kur skatītāju skaits sasniedza 7000 cilvēku.

Abās Ukrainas pilsētās Pecolli organizētais festivāls tika uzņemts ar sajūsmu, kas dod drošu garantu, ka šī festivāla tradīcija Ukrainā noteikti tiks turpināta.

Festivāla ārzemju viesus pārsteidza lielais aukstums, kas viņus sagaidīja Ukrainā, toties skatītāju karstās ovācijas visus sasildīja.

Festivāla «Maģijas eksplozija» Ukrainā ideju Pecolli loloja jau pusotru gadu. Šis festivāls Ukrainā sacēla lielu interesi arī no Televīzijas kanālu un žurnālistu puses, tieši tāpēc šovam paredzētā preses konference bija mediju pārstāvju pārpildīta.

Pecolli Ukrainā prezentēja arī sava festivāla «mātes uzņēmumu» Latvijā - ABRAKADABRA, kas jau 4.reizi priecēs Latvijas iedzīvotājus un viesus ar krāšņu programmu no 8.-10.jūnijam Jūrmalā Dzintaru koncertzālē un Hotel Jūrmala SPA telpās. Vairāk informācijas festivāla mājaslapā www.abra-kadabra.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu