Vasiļjevs neiemet divus pēcspēles «bullīšus», «Pinguine» zaudē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divus pēcspēles metienus Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē svētdien neveiksmīgi centās realizēt pieredzējušais latviešu uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» komanda savā laukumā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) zaudēja Štraubingas «Tigers» hokejistiem.

Mača gaitā Vasiļjevs, kurš pagājušā gada vasarā pieņēma Vācijas pilsonību, ar rezultativitātes punktiem vai soda minūtēm neizcēlās, veicot trīs metienus pa sāncenšu vārtiem un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Cīņas uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā, kurā Vasiļjevam tika uzticēts veikt komandas pirmo un ceturto «bullīti», tomēr abos gadījumos uzbrucējs neprata pārspēt pretinieku vārtsargu Janu Guricu.

Šī Vasiļevam bija 20. spēle Vācijas čempionātā šosezon. Šajā laikā viņš izcēlies ar trim gūtiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, kādā no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm Vasiļjevs guva smagu pleca traumu un pārcieta divas operācijas, tāpēc laukumā varēja doties tikai sezonas vidū.

DEL kopvērtējumā «Pinguine» ar 63 punktiem 46 aizvadītajās spēlēs saglabāja 11. vietu 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu