<i>Košā</i> piedāvā pirmo video «Savā pagalmā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Anita kopā ar «Wolfstudio.lv» pie dziesmas «Savā pagalmā» video sāka strādāt jau šī gada janvāra sākumā. Ilgi tika gaidīts saulains un skaidrs laiks, tad sniegs, lai tiktu uzfilmēts viss iecerētais.  Daba bija nepielūdzama.  Nedēļu pirms šīs prezentācijas tika pārspēti visi aukstuma rekordi, bet beidzot bija skaidrs un saulains laiks. Diemžēl šā iemesla dēļ dažas ieceres netika realizētas un videoklipa scenārijs tika mainīts. Zirgiem bija par aukstu. Tomēr Anita ir radoša personība un daži kadri tika uzfilmēti improvizējot un tika iekļauti klipā, kā piemēram «kaķa saruna ar zirgu».

Anita Intaite ir «OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai»  pirmās sezonas dalībniece. Bijusi viena, no grupas «T - Band» dalībniecēm. Ilgu laiku šovā noturējusies viena un pati radījusi daudzas dziesmas.

Anita pati stāsta -«Dziesma «Savā pagalmā» ir par mīlestību, par  mājām, par īsto sajūtu, kad atgriezies, par to siltumu, ko nekas cits nespēj aizstāt. Dziesma tapa LNT un LMK  TV šova «OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai» ietvaros, kad jau ilgāku laiku bij būts prom no mājām un ģimenes, sāku ilgoties pēc tā visa. Man mājas ir ne tikai vieta, Latvija, bet arī cilvēki, draugi, atmiņas, atmosfēra, harmonija ar šo zemi... Dziesmā ir aizskarta arī izceļošanas tēma, kas, manuprāt, ir diezgan skumja un pašlaik  joprojām aktuāla…  Man ir vairāki draugi, kas tagad dzīvo ārpus Latvijas, bet arī viņi atzīst, ka mājās ir vislabāk! Protams, ir tādi cilvēki, kas dzenas pakaļ «pasaules dārgumiem» un nenovērtē, kas īsti ir mājas! Es novērtēju... un tāpēc šī dziesma - Man mājas nozīmē ļoti daudz!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu