Jaunzeme-Grende piedotu Lindermanam ar vienu nosacījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (VL-TB/LNNK) nepiekrīt Sarmītes Ēlertes idejai, ka katram latvietim vajadzētu integrēt vismaz vienu krievu.

Intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» viņa skaidro, ka cilvēkiem vajadzētu vienam pret otru izturēties ar sapratni un cieņu.

«Es tā nebūtu teikusi... Tas, ko mums noteikti vajadzētu, – ar lielu cieņu un sapratni izturēties vienam pret otru. Tāpēc es ar dziļu pārliecību esmu parakstījusi Jura Rubeņa sagatavoto Labas gribas manifestu. Mani iedvesmo UNESCO uzstādījums: «Kopš cilvēki karo, ir vairāk jārunā par mieru!» Un es tam ticu – ja mēs tik daudz nekarotu savā starpā, bet vairāk runātu par mieru, mums nebūtu referenduma.»

Uz žurnālistu jautājumu, vai ministre ciena apvienības «Dzimtā valoda» līderi Vladimiru Lindermanu, Jaunzeme-Grende atbildēja, ka viņa tam «spētu piedot, ja viņš saprastu savu kļūdu».
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu