Skip to footer
Šodienas redaktors:
Pauls Jānis Siksnis
Iesūti ziņu!

Svaigu kāpostu zupa ar žāvētām desiņām un cūkgaļu

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

1 neliela kāpostgalviņa
2 sīpoli
500 g liesas cūkgaļas
500 g žāvētu desiņu
400 g konservētu tomātu
3 ēdamkarotes eļļas
2 ķiploka daiviņas
pipari
sāls
lauru lapa

Pagatavošana:

Cūkgaļu sagriež gabaliņos, apcep eļļā apmēram 10 minūtes. Gaļai pieliek rpusapļos sagrieztu sīpolus, apcep. Visu liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pieliek sagrieztus kāpostus, piparus un vāra gatavu. Kad gaļa mīksta pieliek sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, ripiņās sagrieztas desiņas, lauru lapu, pavāra 5 minūtes, tad pieliek sāli pēc garšas un izspiestas ķiploka daiviņas.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu