Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10880254t1he576.jpg)
Nepieciešams:
1 neliela kāpostgalviņa
2 sīpoli
500 g liesas cūkgaļas
500 g žāvētu desiņu
400 g konservētu tomātu
3 ēdamkarotes eļļas
2 ķiploka daiviņas
pipari
sāls
lauru lapa
Pagatavošana:
Cūkgaļu sagriež gabaliņos, apcep eļļā apmēram 10 minūtes. Gaļai pieliek rpusapļos sagrieztu sīpolus, apcep. Visu liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pieliek sagrieztus kāpostus, piparus un vāra gatavu. Kad gaļa mīksta pieliek sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, ripiņās sagrieztas desiņas, lauru lapu, pavāra 5 minūtes, tad pieliek sāli pēc garšas un izspiestas ķiploka daiviņas.