Satriektā māte, kuras dēlam izpildīts nāvessods, vērsusies ar lūgumu pie Lukašenko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ar nāvi sodītā Minskas metro spridzināšanā apsūdzētā Vladislava Kovaļova māte Ļubova Kovaļova vērsusies pie Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko ar lūgumu atdot viņas dēla mirstīgās atliekas, lai viņa varētu apglabāt dēlu.

Kā vēsta medijs «Life News», ar nāvi sodītā vīrieša māte lūgusi Lukašenko iespēju saņemt sava dēla mirstīgās atliekas.

«Aleksandr Grigorjevič, ceru uz jūsu iejūtību. Rīkojieties kā kristietis, atdodiet man manu dēlu, lai es zinātu viņa kapu, lai varētu atnākt un nolikt ziedus. Jūs neļaujat cilvēkiem nākt pie manas mājas un pieminēt manu dēlu. Jūs viņus izklīdināt ar policijas palīdzību. Dodiet vismaz iespēju pabūt pie mana dēliņa kapa,» pie Lukašenko vērsusies māte.

Viņa medijam «Life News» pastāstījusi, ka cilvēki pie viņas mājas nāk un piemin Vladislavu. «Cilvēki nāk ar ziediem, lai izteiktu līdzjūtību, jo viņi netic, ka mans dēls ir vainīgs,» raudot stāstījusi māte, paskaidrojot, ka pie mājas patrulē specdienesti un atnākušos izdzenā, kā arī nogādā iecirknī.

Tiek vēstīts, ka Baltkrievijā ar nāvi sodīto mirstīgās atliekas neatdod radiniekiem, nevienam netiek ziņots, kur ir kaps. Parasti ar nāvi sodītos apglabā cietuma teritorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu