«Iespējamās misijas» atvērto durvju diena

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.iespejamamisija.lv

Šodien notiks izglītības programmas «Iespējamā misija» atvērto durvju diena, kurā piedalīsies vairāk nekā 180 skolu vadītāji un skolotāji no visas Latvijas, informēja «Iespējamās misijas» komunikāciju vadītāja Gundega Grīnberga.

Atvērto durvju diena tiek organizēta, lai starp skolotājiem veicinātu sadarbību un dalīšanos ar labās prakses piemēriem. «Iespējamā misija» dalīsies savā pieredzē par profesionālo atbalstu skolotājiem mācību darba uzlabošanai, par produktīvas, uz sadarbību orientētas mācību un darba vides veidošanu skolā, metodēm un paņēmieniem skolēnu iesaistei un līdzatbildībai mācību procesā.

Dienas laikā plānotas darbnīcu sesijas, programmas dalībnieku un sadarbības partneru veidota izstāde un paneļdiskusija «Pastāvēs, kas pārvērtīsies! Pārmaiņu vadība skolā un uzņēmumā», kurā piedalīsies uzņēmēji AS «Primekss» biznesa procesu direktore Mārīte Seile, SIA «Itella» valdes priekšsēdētājs Aldis Greitāns, AS «NP Foods» valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis.

Darbnīcas vadīs «Iespējamās misijas» programmas attīstības vadītāja Zane Oliņa, Inga Pāvula, «Iespējamās misijas» Līderības attīstības programmas vadītāja Inga Pāvula, «Iespējamās misijas» absolventi un dalībnieki.

Atvērto durvju diena notiks «Swedbank» centrālajā ēkā, Balasta dambī 1a no plkst.9 līdz 17.

«Iespējamā misija» pastāv, lai nostiprinātu izglītību kā vērtību Latvijā, piesaistot darbam skolā augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus ar potenciālu kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem.

Šo jauniešu talants un enerģija palīdz veidot skolās pozitīvu un progresīvu vidi, celt skolotāja profesijas prestižu un paaugstināt skolēnu motivāciju mācīties, lai kļūtu par aktīviem sabiedrības locekļiem un veidotājiem. Līdz šim 44 Latvijas skolās strādājuši vai pašlaik strādā 54 «Iespējamās misijas» dalībnieki. Programmu dibinājuši «Lattelecom», «Swedbank» un Ideju partneru fonds. «Iespējamās misijas» direktore ir Kristīne Mūrmane, programmas attīstības vadītāja ir Oliņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu