Džūlijas Robertsas bērniem filmu vietā ir grāmatas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Aktrisei Džūlijai Robertsai neatliek laika skatīties filmas ar saviem bērniem, jo viņiem daudz labāk patīk lasīt grāmatas.

Filmas «Pretty Woman» («Jaukā sieviete») zvaigzne novērtē laiku, ko pavada ar vīru Deniju Moderu un bērniem, un viņa negribētu to izniekot, sēžot televizora ekrāna priekšā un skatoties filmu.

«Mums labāk patīk grāmatas,» viņa teica izklaides ziņu aģentūrai «World Entertainment News Network». «Bērniem ir daudz pasaku grāmatu, un vecākajās no tām ir lieliskas ilustrācijas. 

Pasakas nākas nedaudz pielabot, lasot pirms gulētiešanas, taču tās ir ļoti jaukas.»

«Tās jaukās, omulīgās, ļoti īsās stundas pirms gulētiešanas mēs pavadām ģimeniski, runājot par aizvadīto dienu un lasot grāmatas. Un pavisam drīz jau jādodas pie miera. Mums vienkārši nav laika skatīties filmas. Mēs tā vietā izvēlamies darīt ko citu,» sacīja aktrise. «Jauki, ka lasīšana paver daudzas iespējas - lasīt stāstus vai dzeju, runāt un dalīties idejām.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu