Šarlīze Terona: Slava kļuvusi par cirku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Aktrise Šarlīze Terona slavu salīdzina ar cirku un uzsver, ka slavenību tiesības uz privātumu tiek ievērotas aizvien retāk.

36 gadus vecā aktrise apgalvo, ka paparaci un svešinieku pievērstā uzmanība ir lielāka, nekā viņa jebkad varēja iedomāties.

«[Slava] kļuvusi par cirku,» viņa teica intervijā britu žurnālam «HELLO!». «Tas padara mani traku. Ir vietas, uz kurām vienkārši nedrīkst iet. Tas mani neuztrauc, taču dažreiz no tā nevar izvairīties, piemēram, dodoties mājās. Pat tas vairs nav svēts.»

Tomēr Dienvidāfrikā dzimusī aktrise cenšas saglabāt skaidru skatījumu uz savu karjeru un dzīvi. «Šo industriju nedrīkst uztvert pārāk nopietni. Mums gribētos ticēt, ka ārstējam vēzi, taču mēs to nedarām,» viņa sacīja.

Teronas popularitāti veicinājusi kļūšana par māti. Viņa šomēnes adoptēja zēnu, kuru nosauca par Džeksonu. «Tas ir bijis neticami. Katru dienu notiek kas jauns,» viņa atklāja. «Es ļoti vēlējos kļūt par māti, tāpēc ļoti priecājos, ka tas izdevās. Viņam klājas lieliski.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu