Raimonds Pauls atzīst: Šapošņikovs ir uztaisījis perfektu iestudējumu, kas publikai varētu patikt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Daugavpils teātrī pavasaris ir iestājies ar vairakiem pozitīviem notikumiem. Viens no tiem ir pasaules mēroga grandioza mūzikālā projekta pirmizdrāde ar liela mēroga scenogrāfiju, ekskluzīviem tērpiem, brīnišķīgām balsīm Raimonda Paula mūzikas pavadījumā, mūziklā par mīlestību, modi un skaistu dzīvi - «Dāmu paradīze».

Mūzikla sižeta pamatā – Emīla Zolā romāns par provinciālas meitenes likteni, kura atbrauca meklēt laimi modes un mīlestības galvaspisētā – Parīzē. Tomēr aiz ārējās pilsētas romantikas un krāšņām vitrīnām slēpjas bargā konkurences, melu un liekulības pasaule.

Maestro uzsver: «Man arī pašam bija interesanti skatīties izrādi un klausīties melodijas, no kurām daudzas jau pats biju aizmirsis. Savukārt tagad Šapošņikovs ir uztaisījis perfektu iestudējumu, kas publikai varētu patikt. Ceru, ka šim Oļega Šapošņikova iestudējumam būs ilgs mūžs! Bet viss būs atkarīgs no režisora un cilvēkiem, kas šajā teātrī strādās.»

«Daugavpils teātris ir uzsācis jaunu attīstības posmu, un viņiem nav viegli, taču viņi cenšas iekarot savu nišu. Viņu uzdevums ir strādāt ne tikai Daugavpilij, bet arī visai Latgalei, iestudējumus rādot visā reģionā. Novēlu, lai viņiem tas izdotos, un «Dāmu paradīze», manuprāt, ir pirmā ļoti veiksmīgā bezdelīga».

Uz drīzu tikšanos Parīzes paradīzē – modes, kaisles un mīlestības galvaspilsētā - 14.aprīlī plkst.17.00 un 20.aprīlī plkst. 18.30, kad  Daugavpiliešus un pilsētas viesus  aicinām apmeklēt pozitīvo lādiņu devu, mūziklā «Dāmu paradīze».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu