Baļčunaite un Frīdenbergs dosies piedzīvojumiem bagātās brīvdienās un aicina līdzi jauniešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Straujiem soļiem tuvojas vasara un līdz ar to arī aizraujošais Latvijas bērnu un jauniešu projekts «Manas brīvdienas» . 

Pateicoties atsaucībai un veiksmīgai projekta norisei pagājušā gada vasarā, kad vēlmi piedalīties izteica pat bērni no Norvēģijas, projekta radošā komanda saprata, ka projektam jānotiek arī šogad, tāpēc arī tiek izsludināta pieteikšanās 2012. gada  Latvijas bērnu un jauniešu piedzīvojumam – «Manas brīvdienas», kas ikvienu spēs aizvest nebeidzamu piedzīvojumu pasaulē.

Šogad projektu vadīs aktrise un raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, kā arī dziedātājs Valters Frīdenbergs, ar kuriem kopā dalībnieki varēs gan atpūtīsies, gan izklaidēsies, gan gūt jaunus iespaidus, neizpaliks arī ekskursijas, radošās darbnīcas, ekspedīcijas, pārgājieni un daudzas citas aktivitātes, kas padarīs šo vasaru neaizmirstamu. Un protams, ikvienam projekta dalībniekam būs iespēja satikties arī ar Vitas un Valtera draugiem – kādiem? Tas lai pagaidām paliek noslēpums.

«Mēs katrs esam dikti īpašs savā neatkārtojamībā! Šī ir iespēja darīt tieši to, kas sagādā mums vislielāko prieku – iepriecināt vienam otru un tādējādi arī pašiem sevi. Tu esi īpašs! Nāc un iepazīstini ar sevi! Parādi, ko proti Tu, un mēs parādīsim, ko esam iemācījušies mēs - gan bērnudārzā, gan skoliņā, gan mājās, gan dažnedažādos pulciņos.  Var būt ir kaut kas tāds, ko varam iemācīt Tev, taču, iespējams, tieši Tu mums vari palīdzēt apgūt jaunas aizraujošas lietas! Kopā mēs varam padarīt šo pasauli košāku, darot to, kas mums sagādā vislielāko prieku! Padarīsim šo vasaras brīvlaiku par apburbuļojošu piedzīvojumu kopā un ar smaidu!», tā Vita Baļčunaite

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu