Iluzionisti Pecolli sadarbosies ar Berluskoni televīziju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iluzionisti Pecolli tikko atgriezušies no Itālijas, kur viņi bija grandiozā iluzionistu festivāla «Masters of Magic» vieni no organizatoriem. Šī paša projekta ietvaros Pecolli noorganizēja arī burvju mākslinieku grupu, kas piedalīsies TV Canale 5 lielākajā Itālijas privātajā televīzijā (kas pieder pašam Berluskoni) jaunajā projektā Burvju cīņas, kas Itālijā būs skatāms decembrī.

Festivālā Masters of Magic Enrico Pezzoli (Pecolli) vadīja jauniešu grupu kopā ar zvaigznēm no Las Vegasas. Jaunieši bija ieradušies no dažādām pasaules valstīm. No Baltijas valstīm tika izvelēts tikai viens jaunais burvju mākslinieks un tas bija Enrico Pecolli skolnieks Krišjānis Kallings no Ērgļiem, kas jauniešu projektā kopā ar meistariem pilnveidoja savu jauno
programmu, ar kuru plānots 2015. gadā pārstāvēt Latviju Pasaules iluzionistu čempionātā F.I.S.M.

Neiztikt arī bez kurioziem un starpgadījumiem – lielākajai festivāla «Masters of Magic» zvaigznei Frans Harary no Amerikas īsi pirms festivāla, pirāti uzbrukuši kuģim, kurā atradās viss viņa skatuves ekipējums un lielās ilūzijas, kurām bija jānonāk Itālijā laikā, lai mākslinieks varētu uzstāties lielajā Galā šovā. It kā ar to nebūtu gana, tā paša festivāla dalībniekam Topas no
Vācijas, kas uzstāsies arī, kā lielā zvaigzne Pecolli organizētajā iluzionistu festivālā Abrakadabra šī gada 9.jūnijā Hotel Jūrmala SPA, arī nozudušas visas burvju ierīces no viņa kravas transporta, kas bija novietots «Masters of Magic» festivāla teritorijā Itālijā. Festivāla organizatori domā, ka pieminētās darbības ir veiktas apzināti, lai mēģinātu kavēt festivāla izaugsmi.

Neskatoties uz šķēršļiem, festivāls noritēja lieliski un mākslinieki, kuriem tika nozagti visi rekvizīti, spēja iepriecināt savus skatītājus arī ar tukšām rokām, vien izmantojot savu harizmu un augsto profesionalitāti, radot brīnumus bez rekvizītu palīdzības.

Mākslinieks Topas, ar vienu kāršu komplektu izmantojot dažādas atraktīvas kāršu maisīšanas skaņu tehnikas, spēja radīt veselu orķestri. Skatītāji bija sajūsmā.

Topas būs tikai viens no Pecolli organizētā festivāla ABRAKADABRA dalībniekiem, tikpat lieli mākslinieki būs arī pārējie festivāla viesi, kuru Latvijas iedzīvotāji varēs redzēt arī 10.jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā. Jācer, ka pirātu kuģi gar Jūrmalu nesiros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu