Paziņo par nākamo piecu stacionāro fotoradaru izvietošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Uzņēmums «Vitronic Baltica un partneri» piecās stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās uzsācis stacionāro iekārtu uzstādīšanu – divās uz Dienvidu tilta, divās uz Salu tilta un Krasta ielā, portālu «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāve Antra Gaile.

Viņa pastāstīja, ka būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās Rīgā tuvojas noslēgumam.

Jau ziņots, ka naktī uz 11.maiju stacionāro fotoradaru ietvari tika uzstādi divās vietās uz Vanšu tilta.

Otrdien stacionāro iekārtu montāžas darbi turpināsies Krasta ielā, divās vietās uz Dienvidu tilta un divās vietās uz Salu tilta Rīgā. Kā tas paredzēts konkursa ietvaros, pirms stacionārajām mērierīcēm tiks uzstādītas arī brīdinošas ceļa zīmes, skaidro Gaile.

Kā zināms, uzņēmumam līdz 20.maijam jāizvieto visi stacionārie fotoradari, tāpat zināms, ka līdz noteiktajam datumam visi fotoradari netiks uzstādīti.

Uzņēmums atkārtoti skaidrojas, ka stacionāro radaru montāža ir pietiekami vienkāršs un relatīvi ātrs process, lielāko laika daļu fotoradaru uzstādīšanai aizņem projektu izstrāde un saskaņošana, kā arī elektrības pieslēguma nodrošināšana.

Saskaņā ar līgumu «Vitronic Baltica un partneri» jāpiegādā un jāuzstāda 160 stacionārie fotoradari, no kuriem 100 ir ar mērierīcēm un 60 – tukši ietvari, un jānodrošina 30 pārvietojamo iekārtu darbība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu