Zeltiņas bijušais vīrs apprecējis 13 gadus jaunāku modeli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc vairāk nekā divarpus gadu ilgas draudzības aktrises Agneses Zeltiņas bijušais vīrs Alekss Dubass (41), kas Krievijā vada vairākus radio raidījumus, un bijusī rīdziniece - modele Larisa Kondratjeva (28), kas tagad dzīvo Maskavā, pagajušajā nedēļā Floridā mijuši laulības gredzenus, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Pirms nepilna mēneša Alekss un Larisa viesojušies Latvijā, lai īpašā radošā vakarā prezentētu Dubasa debijas grāmatu «Akvastopa likumi». Bet nu jaunlaulātie baudot medusmēnesi Amerikā.

Kādu brīdi modeles «Facebook» profilā bija manāms foto ar laulības gredzenu. Zem foto bija paraksts: «Kamēr jūs gulējāt :)».

«Vislabāk ir mīlēt un būt mīlētam, šis abas lietas nesadalot,» savas domas par mīlestību «PDz» pirms pusgada atklājis Dubass.

Uz jautājumu, kādēļ izjukusi viņa un aktrises Agneses Zeltiņas laulība, Dubass teicis: «Ir tāds teiciens, ko cilvēki ļoti bieži mīl lietot - Un tad atnāca mīlestība. Ja tā notiek, atd ir loģiski, ka mīlestība kādā brīdī arī aiziet.»

Atgādināsim, ka Dubasa un Agneses Zeltiņas laulībā dzima dēls Robijs. Desmit gadus veco zēnu audzina tēva Aleksa Dubasa vecāki. Kā vēsta «PDz» Dubasam esot arī desmit gadus veca meita Paloma Amēlija, kura dzimusi attiecībās ar bijušo «Radio SWH+» dīdžeju Ilonu Krastiņu. Kaut arī Dubass nekad publiski neesota tzinis savu meitu, tomēr DNS analīzes pierādījušas tuvo radniecību.

Savulaik Dubasa un Krastiņas attiecības plaši aprakstītas presē, atklājot, ka bērns esot plānots un gaidīts, tomēr otrajā grūtniecības mēnesī Alekss Ilonu pametis. Par to liecinājusi atstāta zīmīte, kuru Krastiņa atradusi mājās, pēc atgriešanās mājās pēc darba radio.

Kad Ilona bija sestajā grūtniecības mēnesī, Alekss apprecējies ar Agnesi Zeltiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu