Fotoradaru izvietotāji vēl varēs krietni kavēties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis apstiprināja - līdz līgumā noteiktajam datumam 20.maijam visi stacionārie fotoradari netiks uzstādīti, tāpēc saskaņā ar līgumu uzņēmumam «Vitronic Baltica un partneri» vēl tiks dots laiks.

Ķuzis LNT raidījumā «900 sekundes» paskaidroja, ka līguma nosacījumi paredz tiesības piešķirt vēl divus mēnešus, lai ļautu novērst nepilnības un pēc tam tiek dotas vēl desmit dienas. «Kopējais termiņš ir apmēram līdz septembrim,» sacīja Ķuzis.

Viņš atzina, ka policija var arī nepagarināt šo termiņu, taču jāņem vērā, ka līgumā ir paredzēti apstākļu apgrūtinājumi, kas kavē līguma izpildi. Kā piemēru Ķuzis minēja krahu piedzīvojušo «Latvijas Krājbanku».

Līgumā noteiktais 20.maijs ir svētdiena, tāpēc pirmdien, 21.maijā, Valsts policija plāno pieņemt tos stacionāros fotoradarus, kurus uzņēmums būs paguvis izvietot.

Ķuzis apstiprināja, ka šobrīd stacionārie fotoradari vēl nedarbojas.

Ķuzis norādīja, ka, nepiešķirot pagarinājumu, tas sev līdzi nesīs virkni tiesāšanās, tomēr, ja septembrī uzņēmums nebūs pabeidzis stacionāro fotoradaru izvietošanu, notiks līguma laušana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu