Gadskārtējā (pēdējā) «ABRAKADABRA» ir klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iluzionisms ir māksla – tieši šāda ir 4. starptautiskā Iluzionistu festivāla ABRAKADABRA, ko šoreiz Pecolli organizē 2012.gada 10.jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, visu priekšnesumu ideja. Māksla, kas lieliski saprotama gan lieliem, gan maziem brīnumu baudītājiem.

Sirreālās iluzionisma mākslas pārstāvji priecēs skatītājus ar neredzētiem trikiem – brīnumus rādīs burvju māksliniece no Vācijas ar sešām (!) rokām; kāds cits mākslinieks demonstrēs, ka trikus tikpat labi var veikt arī ar kāju pirkstiem; savukārt vēl kāds cits mākslinieks iesprauksies balonā... , kādam citam māksliniekam sava trika izpildei uz Latviju līdzi jāved zārks...

Protams, neiztiksim arī bez jautriem trikiem, kuru laikā varēsiet redzēt, ka arī burvju māksliniekam var gadīties visādas „ķibeles”. Ar bīstamākiem trikiem mūs pārsteigs iluzionisti no Beļģijas, tostarp mākslinieks Aaron Crow, kas uz Abrakadabra ierodas jau ceturto reizi. Šausmu brīnumus solās sniegt pats Drakula. Šīs un vēl daudzas citas brīnumu un pārsteigumu pilnas uzstāšanās
Jūs gaidīs krāšņajā Iluzionisma Gala’ koncertā, kas notiks 10.jūnijā plkst.19:00 Dzintaru koncertzālē.

10.jūnijā plkst. 12:00 skatītāji varēs priecāties un just līdzi Eiropas un Krievijas jaunajiem burvju māksliniekiem, kas savus brīnumu jaunievedumus un trikus demonstrēs karstajās burvju cīņās – iluzionistu sacensību šovā, turpat uz Dzintaru  koncertzāles skatuves. Spilgtu emociju lādiņš garantēts!

Ar katru gadu festivāla ABRAKADABRA programma bagātinās un, kā jaunums, šogad būs Mikromaģijas Gala’ šovs, kas notiks 9.jūnijā plkst. 19:30 Hotel Jūrmala Spa telpās – viesnīcas 11. stāva konferenču zālē ar burvīgu panorāmas skatu uz jūru. Šo šovu vadīs viens no pieprasītākajiem iluzionistiem Eiropā un Lasvegasā – Topas, kura oriģinalitātei un smalkajam humoram līdzinieku nav!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu