Selmas Hajekas tēvs sagrāvis meitas sapni par piedalīšanos olimpiskajās spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Meksikāņu aktrises Selmas Hajekas tēvs bērnībā izjaucis meitas sapni par piedalīšanos olimpiskajās spēlēs, kad jauno vingrotāju uzaicināja piedalīties Meksikas komandas sastāvā.

Biogrāfiskās filmas «Frida» («Frīda») zvaigzne bērnībā bija talantīga vingrotāja. Viņa tika izvēlēta pārstāvēt savu valsti olimpiskajās spēlēs, taču meitenes sapni neizdevās piepildīt, jo tēvs viņai aizliedzis piedalīties.

«Viņi izvēlējās mani dalībai olimpiskajās spēlēs!» sacīja 45 gadus vecā Hajeka. «Taču man bija astoņi vai deviņi gadi, un mans tēvs nepiekrita, jo man būtu jādzīvo slēgtā mācību iestādē sportistiem un jātrenējas sešas vai astoņas stundas dienā, kas man tolaik šķita īsta paradīze.»

Tēvs uzskatīja, ka meitai vajadzīga «normāla bērnība». Kaut arī tolaik aktrise bija vīlusies, viņa netur ļaunu prātu uz tēvu, jo vēlāk piepildījās viņas sapnis par aktrises karjeru. «Mans tēvs domāja, ka man nebūtu normālas bērnības. Viņš gribēja, lai esmu normāla. Cik žēl, ka par spīti visām viņa pūlēm tas nepiepildījās! Taču viss beidzās labi, jo kļuvu par aktrisi,» viņa teica.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu