Ar jaunu izskatu un tehnoloģijām tirgū nonāk «Citroën» C5

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atbilstoši kompānijas pašreizējām vadlīnijām un nākotnes ambīcijām, «Citroën» modernizējis C5 modeli ar jaunu stilu un tehnoloģijām. Tas ir kļuvis modernāks, kā arī elegantāks, pastiprinot personību, tai pašā laikā saglabājot savu veiksmes formulu.

Kopš ienākšanas tirgū 2008. gadā, kopumā pārdoti jau vairāk nekā 400 000 «Citroën» C5 sedanu un «Tourer» versijas automašīnu.

Tagad «Citroën» C5 lepojas ar markas jauno zīmi, kas paspilgtina automašīnas izteiksmību. Tāpat C5 iegūst jaunus 17 collu «Egee» vieglmetāla diskus un jaunu virsbūves krāsu, «Guaranja» brūnu. Savukārt «Exclusive» aprīkojuma modeļi būs pieejami ar jaunu ādas/auduma salona apdari un jauniem interjera dizaina elementiem.

Lai atvieglotu braukšanu, automobilis tagad būs aprīkots ar jauno «MyWay» satelītnavigācijas sistēmu apvienojumā ar «Connecting Box», kurā ir «jack» ligzda, USB ports un «Bluetooth» brīvroku sistēmas komplekts. Savukārt C5 «Tourer» versijai satelītnavigācijas sistēmu iespējams savienot ar atpakaļskata kameru, atvieglojot automašīnas novietošanas manevrus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu