Toma Krūza un Keitijas Holmsas advokāti mēģina panākt mierizlīgumu šķiršanās lietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieru pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas advokāti mēģina panākt mierizlīgumu šķiršanās lietā, lai izvairītos no skaļas un publiskas cīņas tiesā, vēsta ASV mediji.

Kā stāsta informētas personas, abu pušu advokāti teju katru dienu risina garas pārrunas, lai panāktu vienošanos par laulību šķiršanu, aizbildniecību pār meitu, finansēm un īpašumu sadalīšanu. Galvenais jautājums ir aizbildniecība pār sešus gadus veco pāra meitiņu Suri.

33 gadus vecā Holmsa savā prasībā tiesā pieprasījusi vienpusēju aizbildniecību pār meitu. Kā vēsta informētas personas, 50 gadus vecais Krūzs varētu piekrist, ka Suri pārsvarā dzīvo pie mātes, taču vēlas būtisku un neierobežotu kontaktu ar savu vienīgo bioloģisko bērnu.

Krūzs «nevēlas, lai viņa ģimene tiktu izvazāta pa dubļiem. Viņi abi mīl savu meitu», stāstīja avoti.

Advokāti arī risina jautājumu par bērna audzināšanas pabalsta maksājumiem, kā arī īpašumu sadali.

Krūzs ir Holivudas vislabāk apmaksātais aktieris, pēdējā gada laikā nopelnot 75 miljonus ASV dolāru. Taču nav gaidāms, ka Holmsa saņems lielu maksājumu, jo pāris, pirms pieciem gadiem salaulājoties, parakstīja stingru pirmslaulību līgumu.

Krūza abas iepriekšējās laulības ar Mimi Rodžersu un Nikolu Kidmenu arī tika šķirtas bez publiskas «netīrās veļas mazgāšanas», pusēm aizkulisēs vienojoties par mierizlīgumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu