Baltijas ātrākie dragsteri gatavojas sezonas noslēgumam Biķerniekos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Deniss Podnebess

Septembra pirmajā svētdienā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks sezonas lielākais un ātrākais autosporta pasākums - Latvijas un Igaunijas dragreisa sezonas fināls «BRIDGESTONE Dragrace Cup 2012», kurā tiksies Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli.

2.septembrī Biķernieku trasē pulcēsies visi ātrāko Baltijas automašīnu īpašnieki, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības. Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, «BRIDGESTONE» drifta šovs un «Glamorous» karsējmeitenes.

Sacensību izskaņā notiks tradicionālais «Rubbers» riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Savukārt ātrākā motocikla īpašniekam tiks īpašs uzvarētāja kauss no sacensību organizatora - reklāmas aģentūras «Auzas Tautumeita». Paredzams, ka sacensības būs īpaši spraigas un savu sniegumu trasē pierādīs labākie Baltijas autosportisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu