LNT mīlulis, kaķis Ziedonis, tiek pie jaunām mājām (6)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

LNT kādu laiku bija pieklīdis skaists runčuks. Tā kā saimnieki ilgāku laiku nepieteicās, kaķītim tika meklētas jaunas mājas. Tagad kaķis Ziedonis ir atradis jaunus saimniekus! LNT aicinājumam atsaucās Ķiršu ģimene no Tukuma novada, un Ziedonis tika pie jaunajām mājām.

Nepilnas nedēļas laikā kaķis ne tikai bija iedzīvojies LNT ziņu studijā, bet pat tika pie vārda. Ķiršu ģimene no Tukuma novada, ieraugot Ziedoni televizorā, uzreiz nolēma viņu adoptēt.

Juris, tētis: "Es no rītiem parasti ieslēdzu TV un kaķīti ieraudzīju. Izdzirdējām, ka meklē saimniekus, un izdomājām, ka jāņem."

Kristīne, meita: "Mamma arī teica, ka smuks kaķis. Pie mums jau dzīvo viens kaķis un trīs suņi. Viņi visi būs mūsu mīlulīši."

Smuks, foršs, mīlīgs - tā raksturoja Ziedoni Ķiršu ģimene. Līdzīgus vārdus tam veltījuši kaķa pagaidu audžuvecāki Kristīne Garklāva un Ģirts Timrots. Ziņu moderatori priecājās un skuma vienlaicīgi, jo šo septiņu dienu laikā bija pieraduši pie jaunā „kolēģa”. "Mēs zinām, ka Ziedoni atdodam labās rokās. Un ir jau redzams, ka kaķis šeit bija iedzīvojis - atvadīties atnācis pus LNT kolektīvs," saka moderatore Kristīne Garklāva.

Jaunie saimnieki solīja atsūtīt kaķa bildes, kad viņš būs apradis ar jaunajām mājām. Vārds Ziedonis runcim palikšot.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu