Pārdošanā Latvijā laists viedtālrunis Nokia 3.1.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nokia tālruņu ražotājs HMD Global no pirmdienas, 16.jūlija, pārdošanā Latvijā laidis viedtālruni Nokia 3.1.

Nokia 3.1 ir telefons, kas ietilpst Android One ģimenē, kā dēļ patērētājam iespējams piedāvāt konkurētspējīgu pieredzi šajā telefonu klasē gan detaļās, gan programmatūrā un apvienojumā ar lielisku cenu.

Jauno Nokia 3.1 raksturo mehāniski apstrādātais metāla rāmis un izmērs, kas ir piemērots ierīces lietošanai ar vienu roku. Proti, telefonam 5,2 collu HD+ ekrāns (720 x 1440 pix) ar malu attiecību 18:9.

Nokia 3.1 tiek izmantota MediaTek 6750 astoņkodolu mikroshēma. Tā pēc ražotāja teiktā nodrošina divkāršu procesora kodolu daudzumu un 50% veiktspējas pieaugumu, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi. Telefonam ir pilnveidota 13 MP aizmugurējā kamera un 8 MP platleņķa kamera selfijiem.

Tā kā Nokia 3.1 ir aprīkots ar pilnu sensoru komplektu, kas lielākoties ir pieejams tikai augstākās klases viedtālruņiem, tālruņa lietotājiem ir iespējams pilnībā izmantot populārākās paplašinātās realitātes (AR) lietotnes, piemēram, Pokémon Go, droši un viegli norēķināties Google Pay vidē, kā arī fotografēt visu ainu kopumā, izmantojot panorāmas fotografēšanas funkciju.

Tīrs, drošs un atjaunots Android One

Nokia 3.1 pievienojas Android One saimei, nodrošinot drošu un gudru Google lietošanas pieredzi. Viedtālruņi ar Android One operētājsistēmu uzreiz nodrošina lielāku atmiņu un ilgāku akumulatoru darbības laiku, kā arī jaunākās mākslīgā intelekta (AI) sniegtās inovācijas, ko izstrādājis Google.

Trīs gadus Nokia 3.1 tiks nodrošināti ikmēneša drošības labojumi, bet divus gadus – operētājsistēmas (OS) atjauninājumi, kā to garantē Android One programmatūra. Tas padara Nokia 3.1 par vienu no visdrošākajiem viedtālruņiem, kas vienmēr ir nodrošināts ar jaunākajiem Google pakalpojumiem, piemēram, Google Assistant un Google Photos ar bezmaksas neierobežotu augstas kvalitātes fotogrāfiju krātuvi.

Android Oreo tālruņa lietotājs varēs baudīt dažādus jaunus rīkus, piemēram, Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture vairāku darbību veikšanai vienā laikā, Android Instant Apps jaunu aplikāciju ielādei un aktivizēšanai ar minimāliem traucējumiem, 60 jaunas emocijikonas un akumulatora maksimizēšanas spējas, piemēram, fona lietojumprogrammu izmantošanas ierobežošanu. Nokia 3.1 ir gatavs Android P operētājsistēmai.

Nokia 3.1 ar 2 GB RAM un 16 GB ROM maksās ap 150 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu