Šaija Labafs pie Larsa fon Trīra filmēsies īstās seksa ainās (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs piekritis skandalozā dāņu kinorežisora Larsa fon Trīra topošajā filmā «Nymphomaniac» filmēties īstās seksā ainās. 

Aktieris gan atzinis, ka ir šausmās par sadarbību ar fon Trīru.

«Fon Trīrs ir ļoti bīstams. Viņš ir visbīstamākais tipiņš, ar kādu man jebkad bijusi darīšana. Es esmu šausmās. Es esmu ļoti pārbijies, un tieši tāpēc man ir jāiet pie viņa. Tad jau redzēsim, kas notiks,» par gaidāmo filmēšanu stāstīja Labafs.

Fon Trīra topošajā erotiskajā drāmā «Nymphomaniac» filmēsies arī Šarlote Gensbūra, Nikole Kidmena, Vilems Defo un Stellans Skarsgords.

»«Nymphomaniac» sižets ir tieši tāds, kāds ir tās nosaukums. Tas ir Larss fon Trīs, veidojot filmu par to, ko viņš dara. Piemēram, scenārijam virsū ir piezīme, kas būtībā nozīmē, ka mēs to visu darīsim pa īsto. Visu, kas ir nelikumīgs, mēs filmēsim aizmiglotos kadros. Visādi citādi viss notiks pa īstam,» stāstīja Labafs.

Jautāts, uz ko viņš ir gatavs filmēšanas laukumā, aktieris piezīmēja, ka: «Visu, kas tiks prasīts. Es domāju, ka mēs visi tā darīsim.»

Labafs nesen atkailinājās islandiešu postroka grupas «Sigur Ros» jaunajā videoklipā, kas izraisījis plašu ažiotāžu medijos.

«Sigur Ros» pārsteigti par ažiotāžu ap videoklipu ar kailu Šaiju Labafu

Instrumentālā skaņdarba «Fjogur Piano» videoklipu veidojusi augsti vērtētā izraēliešu režisore Alma Harela.

Astoņas minūtes garajā klipā filmas «Transformers» zvaigzne un aktrise Denna Tomasena kaili guļ kopā gultā, apmainās ar drēbēm, dejo un cīkstas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu