«Jaguar» paziņo par «XF» un «XJ» modeļu pilnpiedziņas versiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Saskaņā ar britu autoražotāja paziņojumu, 2013.modeļa gada «XF» un «XJ» klāstam tiks ieviestas pilnpiedziņas versijas. Par godu AWD modeļa prezentācijai Ņujorkā tika speciāli «ievesta» ziema: ekskluzīvajā atklāšanā preses pārstāvji un slavenības tika uzaicināti patverties no vasaras tveices Manhetenā uzbūvētā sniega kupolā.

Pilnpiedziņas «XF» un «XJ» jaudu nodrošinās tikai un vienīgi «Jaguar» jaunais 3,0 litru V6 benzīna turbodzinējs 340 ZS versijā; tas garantēs uzlabotu saķeri uz jebkura ceļa seguma. Pilnpidziņas modeļi būs pieejami atsevišķos tirgos, tostarp Ziemeļamerikā, Krievijā, Ķīnā un kontinentālajā Eiropā.

Aiens Houbans (Ian Hoban), Jaguar transportlīdzekļu klāsta direktors, stāsta: «Mūsu pilnpiedziņas sistēma saglabā visas dinamiskās īpašības, kādas raksturo «Jaguar» ar aizmugurējo riteņu piedziņu, vadāmības, stūrēšanas kvalitātes un izcilas braukšanas pieredzes jomā, tās papildinot ar uzlabotu saķeri uz jebkura ceļa seguma. Sistēma nodrošina visas vēlamās saķeres priekšrocības, un AWD XF un XJ joprojām sagādā milzīgu braukšanas prieku, kas arī bija mūsu mērķis.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu