Trīs mēnešus pēc nāves beidzot apglabā britu bagātnieci (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vairākus mēnešus pēc nāves beidzot apglabāta viena no britu bagātākajām sievietēm Eva Rausinga, ziņo britu mediji.

Rausinga apglabāta Dienvidkarolīnā teju trīs mēnešus pēc nāves.

Tiek ziņots, ka viņa tika apglabāta ebreju kapos un bēru ceremonijā piedalījās vien viņas vecāki un māsa.

Jau ziņojām, ka jūlija sākumā likumsargi atraduši Evas Rausingas līķi. Vēlāk par sievas nāves fakta slēpšanu aizturēts viņas vīrs - «Tetra Pak» bagātību mantinieks Hans Kristians Rausings.

Rausingu ģimene laikraksta «Sunday Times» veidotajā Lielbritānijas bagātnieku sarakstā ieņem 12.vietu. Ģimenes īpašumu vērtība sasniedz 4,3 miljardus sterliņu mārciņu, ziņo LETA.

Rausingu ģimenes galva uz Lielbritāniju pārcēlās astoņdesmitajos gados, lai izvairītos no Zviedrijas augstajiem nodokļiem. 86 gadus vecais Hanss Rausings ar sievu Maritu dzīvo lauku īpašumā Saseksā.

Eva un Hanss Kristians Rausingi bija aktīvi filantropi un dzīvoja grezni, lielāko daļu laika pavadot savā 11 guļamistabu īpašumā Barbadosā, kur viņi pirms desmit gadiem atvēra narkomānu rehabilitācijas centru.

Pāris deviņdesmito gadu sākumā iepazinās kādā ASV narkomānu rehabilitācijas klīnikā, un viņiem abiem gadiem ilgi bijušas problēmas ar narkotiku lietošanu.

2008.gadā Eva Rausinga tika aizturēta par mēģinājumu ienest kreka kokaīnu un heroīnu kādā pasākumā ASV vēstniecībā Londonā. Toreiz policisti viņas automašīnā atrada ievērojamus narkotiku krājumus.

Eva ir dzimusi ASV turīgā ģimenē. Viņas tēvs Toms Kemenijs ir viena no kompānijas «Pepsi» amatpersonām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu