Izskan aizdomīgi fakti saistībā ar nežēlīgo noziegumu Kazaņā (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kazaņā nogalinātās sievietes, kuru dzīvoklī uz sienas ar asinīm izveidots uzraksts «[s:42306]», neesot bijušas saistītas ar panku grupas meitenēm, ziņo Krievijas mediji, norādot arī uz kādu interesantu faktu.

Sieviešu kaimiņi stāstījuši, ka nogalinātā pensionāre un viņas meita dzīvojušas noslēgti un viņas reti apciemoja viesi. Pensionāre nekad neesot atvērusi durvis svešiniekiem.

Izmeklēšanai esot vairākas notikuša versijas. Viena no tām vēstī, ka nežēlīgo noziegumu varētu būt pastrādājis psihiski slims cilvēks. Jaunākā informācija liecina, ka aizturēts šī nozieguma aizdomās turētais vīrietis. Sīkāka informācija netiek sniegta.

Vairākos Krievijas medijos izskanējis kāds interesants fakts, proti, informācija par nežēlīgo slepkavību bija publicēta jau trešdien, tomēr tad ne vārda nebija teikts par uzrakstu uz sienas. Tāpat šaubas rada medijs, kurš pirmais publiskojis fotogrāfiju ar uzrakstu uz sienas.

Slepkavība esot pastrādāta vēl iepriekš - pagājušās nedēļas beigās. Notikušais atklātībā nāca pēc tam, kad kaimiņam radās nelāgas aizdomas.

Tikmēr «Pussy riot» dalībnieces advokāts Nikolajs Polozovs notikušo nosaucis par provokāciju.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu