Čārlzs Mensons publicējis draudīgu vēstuli Merilinam Mensonam (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bēdīgi slavenais 60.gadu sērijslepkava Čārlzs Mensons publicējis atklātu vēstuli mūziķim Merilinam Mensonam.

Rokmūziķa Merilina Mensona, īstajā vārdā Braiena Vornera, skatuves vārds aizgūts no slepkavas Mensona uzvārda un slavenās skaistules Merilinas Monro vārda. Mensona grupas biedri Tvigijs Ramiress, Džindžers Fišs un Madonna Veins Geisijs darinājuši segvārdus pēc tāda paša principa.

Pagājušajā nedēļā rokmūzikas portālā «Loudwire» tika publicēta draudīga vēstule, ko Čārlzs Mensons no ieslodzījuma vietas rakstījis mūziķim.

«Man vajadzēja ilgu laiku, lai sasniegtu Merilinu Mensonu. Nu es varu izspēlēt savu kārti - jūs varat ieskatīties manā bezpeļņas organizācijā «Air, Trees, Water, Animals» (ATWA) un izdomāt, kas Mensonu sagaida pēc gaisa, kokiem, ūdens un jums. Vai arī es samaksāšu Mensonam to, ko, jūsuprāt, Mensons ir pelnījis,» viņš raksta.

«Viņpus laba un ļauna, pareiza un nepareiza,» turpina Mensons. «Es darīšu to, ko neizdarījāt jūs. Jūs dziedājāt līdzi, ļāvāt tam notikt un teicāt, ka esat aiztaupījuši man pūles. Taču man tas nav vajadzīgs, ne man to vajag, ne es to gribu. (..) Spokaini dejotāji slepkavo kopā, un tu esi manā kapā. (..) Tu esi redzējis mani no apakšas, stāvot man virsū.»

77 gadus vecais Čārlzs Mensons ir viens no bēdīgi slavenākajiem ieslodzītajiem ASV. Viņš ir ieslodzīts Kalifornijas štata cietumā Korkoranā, kur atrodas daļa no briesmīgākajiem amerikāņu noziedzniekiem.

Mensons un četri viņa sekotāji - viens vīrietis un trīs sievietes - tika notiesāti septiņos apsūdzības punktos par 1969.gada augustā Losandželosā pastrādātajām slepkavībām.

Savukārt Merilins Mensons pašlaik ir maijā iznākušā albuma «Born Villain» koncertturnejā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu