«Auļi», «Jauno Jāņu orķestris» un «Retro limited» pirmajā «Alas Folk Festivālā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē no 28.līdz 30.septembrim folkklubā «Ala» interesentiem būs iespēja apmeklēt pirmo folk – festivālu ar 13 grupu dalību. Uzstāšanās notiks paralēli uz 2 skatuvēm, kur būs dzirdamas tādas grupas kā «Auļi», «Folkvakars», «Jauno Jāņu orķestris» (Dzelzs vilks projekts), «Retro limited» u.c. 

«Festivāla ideja tiek īstenota par godu folkkluba «Ala» divu gadu jubilejai», teic kluba īpašnieks Krišjānis Putniņš, «Gribējām sagādāt īpašas jubilejas svinības gan sev, gan mūsu apmeklētājiem. Šīs festivāla dienas ļaus koncentrēti izbaudīt lielisko latviešu folk mūziku, atgādinot, ka tā var būt saistoša un mūsdienīga.»

Grupu uzstāšanās piektdien un sestdien būs dzirdamas līdz 24:00, bet pēc tam - iespēja izkustēties, latviešu dančos (Rīgas Danču klubs) vai vienkārši ballītē (Retro limited).

Sestdien apmeklētāji tiks cienāti ar Alus dārzā grilētu cūku un citiem labumiem.

  • Ieeja bez maksas.

«Folkklubs Ala Pagrabs» atrodas Vecrīgas sirdī, Smilšu ielā. Tas ir pirmais un vienīgais tautas mūzikas klubs/ krogs Latvijā, kurā ikviens var baudīt tradicionālo un moderno latviešu virtuvi, četrus vakarus nedēļā klausīties latviešu tautas un pasaules dzīvās mūzikas koncertus, dejot tradicionālās dejas un atpūsties latviskā gaisotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu