«PeR» svin piecgadi ar albumu un koncertu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, nupat bija pirmā grupas «PeR» uzstāšanās festivālā «Dziesma manai paaudzei“(2007.gadā), un Latvijai kaut kas jauns - beatbox, bet, ieskatoties kalendārā, redzams  – jau 2012.gada oktobris, kad grupa ieraksta pirmo albumu un gatavojas lielajam piecgades koncertam. 

Piecu gadu laikā grupa «PeR» piedalījusies lielākajos Latvijas televīziju šovos gan kā dalībnieki, gan kā viesi. Uzstājušies mūzikas festivālos tepat Latvijā un ārpus mūsu valsts robežām. Lielākais solis puišu muzikālajā izaugsmē un pieredzē bija valsts pārstāvēšana starptautiskajā konkursā «Jaunais vilnis». Lai arī grupa neuzvarēja, šis notikums viņiem pavēra iespējas nākamajos divos konkursa gados uzstāties kā viesmāksliniekiem un piedalīties «Jaunā viļņa» režisora Aleksandra Revzina veidotajā, lielākajā Krievijas TV Ziemassvētku koncertā «Pesenka goda». Kopš 2009.gada «PeR» piedalās arī Latvijas Eirovīzijas finālos, kā arī Latvijas populārās mūzikas aptaujā «Muzikālā banka». Viens no priecīgākajiem notikumiem PeR biogrāfijā ir brīdis, kad puiši iesildīja slavenāko Eiropas beatboxeru DUB FX. Piedevām, trīs reizes - gan Latvijā, gan Lietuvā.

Padarīts ir daudz, bet lielākais darbs vēl priekšā! Šobrīd beatbox grupa strādā pie sava pirmā albuma ar nosaukumu «PeR». Pirmajā albumā būs jau labi zināmi grupas skaņdarbi, kā arī pavisam jauni. Dziesmas būs latviešu, angļu un krievu valodā. Muzikāli atšķirīgas, tāpēc interesanti klausīties būs ikviena žanra cienītājam. Ar albumu PeR savus klausītājus iepazīstinās novembrī.

Paralēli albumam «PeR» strādā pie lielā piecgades koncerta «High Five!“, kurš notiks 17.12.2012. koncertzālē Palladium plkst.19:00. Biļetes uz koncertu jau iegādājamas visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Biļešu cena atbilstoši jubilejas skaitlim - 5 LVL! Internetā biļetes pērc šeit: «bilesuparadize.lv».

Grupa «PeR» pateicas uzņēmumam «L&T», kurš ir albuma ģenerālsponsors, SIA «GaCo» par skaņu un gaismu koncertā, kā arī saviem faniem un klausītājiem! Jūsu atbalsts mūsu izaugsmē ir ļoti svarīgs un nozīmīgs. Jūs mums dodat enerģiju un iedvesmu jaunām dziesmām un trakām idejām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu